Project

General

Profile

Emulator Issues #107

Suggestion for use of DX10 on Vista

Added by datamaster4ever almost 12 years ago.

Status:
Fixed
Priority:
Low
Assignee:
-
Category:
GFX
% Done:

0%

Operating system:
Windows
Issue type:
Feature request
Milestone:
Regression:
No
Relates to usability:
No
Relates to performance:
No
Easy:
No
Relates to maintainability:
No
Regression start:
Fixed in:

Description

What steps will reproduce the problem?
1. A simpe suggestion you may already have thought of, but this enchant
may make a clear a bit performance for Vista:)

ps: this is not defect i donĀ“t know how to change that!
2.
3.

What is the expected output? What do you see instead?

What version of the product are you using? On what operating system?

Please provide any additional information below.

History

#1 Updated by hrydgard almost 12 years ago

  • Status changed from New to Questionable
  • Issue type changed from Bug to Feature request
  • Priority changed from Normal to Low

It's a lot of work for little benefit, since it really won't be much faster.

So we probably won't do it. Anyone else is free to, of course.

#2 Updated by Sonicadvance1 almost 12 years ago

  • Operating system Windows added

#3 Updated by Sonicadvance1 almost 12 years ago

  • Category set to gfx

#4 Updated by fires.gc almost 12 years ago

  • Status changed from Questionable to Won't fix

#5 Updated by DimitriPilot3 about 9 years ago

  • Status changed from Won't fix to Fixed

Also available in: Atom PDF