Project

General

Profile

Emulator Issues #11385

Discord Rich Presence doesn't update on title switch

Added by SCOTT0852 over 2 years ago. Updated over 2 years ago.

Status:
New
Priority:
Low
Assignee:
-
% Done:

0%

Operating system:
N/A
Issue type:
Feature request
Milestone:
Regression:
No
Relates to usability:
No
Relates to performance:
No
Easy:
No
Relates to maintainability:
No
Regression start:
Fixed in:

Description

Game Name?

N/A

Game ID? (right click the game in the game list, properties, info tab)

N/A

MD5 Hash? (right click the game in the game list, properties, info tab, MD5 Hash: Compute)

N/A

What's the problem? Describe what went wrong.

Discord Rich Presence breaks when launching games from the Wii Menu.

What steps will reproduce the problem?

1) Load up the Wii Menu
2) Load any game
3) Check currently played game, it will say Wii Menu (0000000100000002)

Is the issue present in the latest development version? For future reference, please also write down the version number of the latest development version.

Yes, 8716

Is the issue present in the latest stable version?

N/A, 5.0 does not have Discord Rich Presence

What are your PC specifications? (CPU, GPU, Operating System, more)

2x Intel Xeon X5560
EVGA gtx 1050 ti superclocked
40gb assorted DDR3 ram, 1333MHz
Windows 10 ver 1803
500gb HDD

dolrp.PNG (312 KB) dolrp.PNG An image of the bug. SCOTT0852, 09/10/2018 08:05 PM
7005

History

#1 Updated by JosJuice over 2 years ago

  • Subject changed from Discord Rich Presence breaks when launching from Wii Menu to Discord Rich Presence doesn't update on title switch

#2 Updated by JMC4789 over 2 years ago

  • Issue type changed from Bug to Feature request
  • Priority changed from Normal to Low

Well yeah, you launched the system menu. That's how it's supposed to work now.

Keeping track of title changes would be an additional feature.

#3 Updated by JosJuice over 2 years ago

  • Regression start set to 5.0-3762
  • Status changed from New to Accepted

#4 Updated by JosJuice over 2 years ago

  • Regression start deleted (5.0-3762)
  • Status changed from Accepted to New

Ugh, I posted that on the wrong issue...

Also available in: Atom PDF