Project

General

Profile

Emulator Issues #11835

Qt: Button being pressed mapping indicator issues

Added by Miksel12 27 days ago. Updated 27 days ago.

Status:
New
Priority:
Normal
Assignee:
-
% Done:

0%

Operating system:
N/A
Issue type:
Bug
Milestone:
Regression:
No
Relates to usability:
No
Relates to performance:
No
Easy:
No
Relates to maintainability:
No
Regression start:
Fixed in:

Description

When mapping mouse and keyboard to the gamecube controller, the mapped buttons don't 'bolden' (get bold) when pressed. The analog stick and trigger indicators do show that the buttons are being pressed. When using my Dualshock 4, this doesn't happen. This also doesn't happen when mapping the wii remote.

The hotkey mapping has another issue, when a action is mapped to a button, it stays bold although it is no longer pressed. This happens with mouse & keyboard and controller. By refreshing the page, the mapping button gets unbold but can't be made bold again by pressing the button.

History

#1 Updated by Miksel12 27 days ago

I found out that the hotkey bug doesn't happen when a game is running.

#2 Updated by Billiard26 27 days ago

Everything becomes bold as it should in the GameCube Controller and Wii Remote dialogs for me.
Are you expecting the buttons for the analog sticks and triggers to become bold?
Only actions lacking a visual indicator need the bold treatment.

The hotkey dialog does however seem to only update the boldness immediately after a remapping.

#3 Updated by Miksel12 27 days ago

Oops, totally forgot that stick and triggers don't get bold. That part can be disregarded.

Also available in: Atom PDF