Project

General

Profile

Emulator Issues #12795

[Rabbids Go Home, RGWX41] Rabbids turn pitch black after any customization done

Added by gnaomo 9 months ago. Updated 9 months ago.

Status:
New
Priority:
Normal
Assignee:
-
% Done:

0%

Operating system:
N/A
Issue type:
Bug
Milestone:
Regression:
No
Relates to usability:
No
Relates to performance:
No
Easy:
No
Relates to maintainability:
No
Regression start:
Fixed in:

Description

Rabbids turn pitch black after any customization done
it's black paint beacuse it can be removed with the eraser tool but after exiting the rabbid turns black back again
Tried latest beta and dev build

https://vimeo.com/663527518

ezgif-3-267109e359.gif (4.45 MB) ezgif-3-267109e359.gif gnaomo, 01/08/2022 12:58 AM
ezgif-3-267109e359.gif (4.45 MB) ezgif-3-267109e359.gif gnaomo, 01/08/2022 02:32 AM
8851
8852

History

#1 Updated by AdmiralCurtiss 9 months ago

I don't have this game, but try disabling 'Store EFB Copies to Texture Only' in Graphics -> Hacks.

#2 Updated by gnaomo 9 months ago

8852

Game Name?

Rabbids Go Home

Game ID?

RGWX41
**
MD5 Hash?**

a51cf4fed9ce301745a5d4569744df28

What's the problem? Describe what went wrong.

There is a rabbid editor in the game where you can customize your char with paint and accessory, when any modification gets done on a untouched rabbid, this whill turn pitch black upon exiting the editor, this black color can be removed with the eraser tool in the editor, suggesting all of the rabbit parts (ears head arms body) gets overwritten with the black paint

What steps will reproduce the problem?

Unlock rabbid editor by progressing the game, select save file at menu screen, "inside the wii remote" in the bottom right corner, select a rabbid, apply any modification by spraying anything u want, exit the editor.

Is the issue present in the latest development version? For future reference, please also write down the version number of the latest development version.

Yes. 5.0-15837

Is the issue present in the latest stable version, if not, which is the first broken version?

Did not test 5.0.

What are your PC specifications? (CPU, GPU, Operating System, more)

CPU: Intel Core i7-9750H @ 2.60GHz
Video Card: NVIDIA GeForce GTX 1050
OS: Windows 11 (64-bit)
16 GBs of RAM

Is there anything else that can help developers narrow down the issue? (e.g. logs, screenshots,
configuration files, savefiles, savestates)

save file and save state
https://drive.google.com/file/d/1CexgsoRwQV7uNzflY9MSdGvfTVt2DdUr/view?usp=sharing

https://vimeo.com/663527518

#3 Updated by gnaomo 9 months ago

Pikachu025 wrote:

I don't have this game, but try disabling 'Store EFB Copies to Texture Only' in Graphics -> Hacks.

This worked thanks!

Also available in: Atom PDF