Project

General

Profile

Emulator Issues #1837

Intro video music on SSBB PAL is missing parts

Added by Lightsnsoundsandnutcases almost 10 years ago.

Status:
Invalid
Priority:
Normal
Assignee:
-
% Done:

0%

Operating system:
N/A
Issue type:
Bug
Milestone:
Regression:
No
Relates to usability:
No
Relates to performance:
No
Easy:
No
Relates to maintainability:
No
Regression start:
Fixed in:

Description

What steps will reproduce the problem?
1. Launch SSBB PAL
2. Watch intro video

What is the expected output? What do you see instead?
All of the music is suppose to play with the high and low voices and other
parts but instead it only does the low voices and some of the other music.
It is not a very big problem but you might want to fix this to make Brawl
play perfectly :)

What version of the product are you using? On what operating system?
I am using Dolphin x64 build 4717 on Windows 7 Home Premium 64bit.

Please provide any additional information below.
I am using a clean dump of my Original PAL SSBB and my hardware spec is an
Intel Core i7 920 2.66GHz, 6gb RAM and x2 nvidia geforce 240GTS 1gb.

History

#1 Updated by CuentaSpam23 almost 10 years ago

Apparently it only happens the first time you play the game , make a save and play
for 5 min and It should be fine

#2 Updated by Lightsnsoundsandnutcases almost 10 years ago

Thanks :)

#4 Updated by Anonymous almost 9 years ago

Please respond if this issue is still valid, or it will be closed.

#5 Updated by Anonymous almost 9 years ago

  • Status changed from New to Invalid

Also available in: Atom PDF