Project

General

Profile

Emulator Issues #1988

ATI very slow?

Added by ekshenman over 10 years ago.

Status:
Invalid
Priority:
Normal
Assignee:
-
% Done:

0%

Operating system:
N/A
Issue type:
Bug
Milestone:
Regression:
No
Relates to usability:
No
Relates to performance:
No
Easy:
No
Relates to maintainability:
No
Regression start:
Fixed in:

Description

Set at my computer Sapphire Radeon 4650 512 Mb 64b instead GeForce 6100.
In SSBB I have +5-10FPS but in NSMBW - minus 5FPS. Why?

History

#1 Updated by ekshenman over 10 years ago

I used "Copy EFB to system RAM" but I use "Copy EFB to GL texture" all be fine:(

#2 Updated by sl1nk3.s over 10 years ago

me do not understadn ya very succint message, me can try but me do not want, please
reformulate.

#3 Updated by sl1nk3.s over 10 years ago

also, "Copy EFB to system RAM" is unfortunately expected to be slow(er) on any
graphic card, that's inherent to the way it's done, we can't pass data from the GPU
to the system RAM without "speed issues".

#4 Updated by ekshenman over 10 years ago

  1. Before I have GeForce 6100. In New Super Mario Bros. Wii I have ~20 FPS
  2. After I have Sapphire Radeon 4650 512 Mb 64b. In New Super Mario Bros. Wii I have ~12 FPS

Question: Why is it? Sapphire Radeon 4650 512 Mb 64b is morepowerful then GeForce
6100.

#5 Updated by death2droid over 10 years ago

  • Status changed from New to Questionable

That still does not make sense.
Besides from the sounds of this it is not a Dolphin related problem.

#6 Updated by j.rechards over 10 years ago

I dont think its a Dolphin problem, i have a ATi X1950Pro 256MB wich is OLD.
And it runs fine.......

#7 Updated by XTra.KrazzY over 10 years ago

  • Status changed from Questionable to Invalid

Also available in: Atom PDF