Project

General

Profile

Emulator Issues #2346

Real wiimote vibration new super mario bros wii

Added by kevinx0404 about 10 years ago.

Status:
Fixed
Priority:
Normal
Assignee:
-
% Done:

0%

Operating system:
N/A
Issue type:
Bug
Milestone:
Regression:
No
Relates to usability:
No
Relates to performance:
No
Easy:
No
Relates to maintainability:
No
Regression start:
Fixed in:

Description

What steps will reproduce the problem?
1. Play new super mario bros wii
2. When in multiplayer and you're in the bubble, you need to shake the real
wiimote to get closer to the player to "pop" your bubble. Or, when you get
a powerup, the wiimote vibrates. Most of the actions in nsmbw that make
vibration will...
3. lag the emulator horribly.

What is the expected output? What do you see instead?
I expect it to not lag. Instead, whenever shaking is necassary with a real
wiimote, I get lag

What version of the product are you using? On what operating system?
All versions are affected. If it helps, I'm on 5081. Doing this shaking
stuff on a emulated wiimote is fine though. windows 7 x64. Not sure if this
affects other games.

History

#1 Updated by kevinx0404 about 10 years ago

anyone looking at this?

#3 Updated by Anonymous over 9 years ago

Please respond if this issue is still valid, or it will be closed.

#4 Updated by kevinx0404 over 9 years ago

I'll respond in a couple days, busy with school.

#5 Updated by hatarumoroboshi over 9 years ago

I don't have any slowdown when my real wiimote vibrates in NSMB, but I'm on WinXP 32-bit...

#6 Updated by Anonymous over 9 years ago

  • Status changed from New to Fixed

OS shouldn't matter here.

Also available in: Atom PDF