Project

General

Profile

Emulator Issues #3133

Ty the Tasmanian Tiger: Menu graphical problem

Added by jayork42 about 10 years ago.

Status:
Fixed
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
GFX
% Done:

0%

Operating system:
N/A
Issue type:
Bug
Milestone:
Regression:
No
Relates to usability:
No
Relates to performance:
No
Easy:
No
Relates to maintainability:
No
Regression start:
Fixed in:

Description

What steps will reproduce the problem?
1. Start Ty the Tasmanian Tiger NTSC

What is the expected output? What do you see instead?
When you press start, the Ty logo disappears and re-appears at the next screen. It's supposed to scale down and move up during the transition between the 2 screens. The logo disappears when you select "extras" as well, as opposed to fading out with the screen with load game/new game. When returning from the extras menu the logo doesn't re-appear until the screen has fully faded back in. These happen with both video plugins.

Dolphin version with the problem? Other Dolphin version without the
problem? r6144

32-bit or 64-bit and any other build parameters?
x86

OS version and versions of tools/libraries used?
WinXP Pro MCE

Please provide any additional information below.
A video on what should happen when you press start.

http://www.youtube.com/watch?v=HCk3KvTHXm0#t=00m28s

History

#1 Updated by skidau almost 10 years ago

  • Category set to gfx

#2 Updated by nash679 almost 9 years ago

this has been fixed

#3 Updated by skidau almost 9 years ago

  • Status changed from New to Fixed

Also available in: Atom PDF