Project

General

Profile

Emulator Issues #4342

Resident Evil Remake FPS= VPS / 2

Added by akm47c about 9 years ago.

Status:
Invalid
Priority:
Normal
Assignee:
-
% Done:

0%

Operating system:
N/A
Issue type:
Bug
Milestone:
Regression:
No
Relates to usability:
No
Relates to performance:
No
Easy:
No
Relates to maintainability:
No
Regression start:
Fixed in:

Description

What's the problem?
You see the problem in subject. FPS in game is ALWAYS VPS / 2.
I have read at forums that it may be cause of my hardware.
I have T6600 and gt240m on board.

But even if i let the fps limit to be at NONE, the game plays at ~180 VPS and ~180/2 FPS it's ALWAYS twice less than VPS

I has this on D3D11 D3D9 and opengl, and i haven't this problem with XFB on real, might this detail can help you

Thanks in advance.

Dolphin version with the problem (as it appears in the title bar, Ex.: "R
4779" or "R 6403M"):
6553 and 7379

(optional) Dolphin version that does not have the problem:

Operating system and version:
32-bit or 64-bit:
Windows 7 x86

Game ID (as it appears in game properties, Ex.: "GZ2P01" or "RSBE01"):
GBIE08

Build command-line (not on Windows):

Was the ISO a plain dump from disc, compressed and/or scrubbed?
plain dump of disc

Please provide any additional information below.

History

#1 Updated by hatarumoroboshi about 9 years ago

RE Remake plays at 30 fps, so it's the normal behaviour of the game

#2 Updated by akm47c about 9 years ago

Thanks,

One more question, when I make XFB real on, then the frames are copied directly to output video memory, so the FPS is 60 then?

#3 Updated by bgtsetso about 9 years ago

In RE0 and RE1 only the game menu is 60 FPS, ingame videos and playback is 30. So this is not an issue really ;\

#4 Updated by hatarumoroboshi about 9 years ago

I think this non-issue can be closed

#5 Updated by sl1nk3.s about 9 years ago

  • Status changed from New to Invalid

Also available in: Atom PDF