Project

General

Profile

Emulator Issues #7634

Pac-Man World Rally unbalanced audio

Added by jenlee1205 over 3 years ago. Updated 9 months ago.

Status:
Fixed
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
DSPHLE
% Done:

0%

Operating system:
N/A
Issue type:
Bug
Milestone:
Regression:
No
Relates to usability:
No
Relates to performance:
No
Easy:
No
Relates to maintainability:
No
Regression start:
Fixed in:
5.0-3260

Description

[READ THIS: https://forums.dolphin-emu.org/showthread.php?pid=276132 <<<
Your answers are there!]
Game Name?

Pac-Man World Rally

Game ID?

G89EAF

What's the problem? Describe what went wrong in few words.

The audio is not balanced.

What did you expect to happen instead?

The driving sound to not hurt my ears.

What steps will reproduce the problem?
[Don't assume we have ever played the game and know any level names. Be as
specific as possible.]
1.Start up the game
2.Set up a race

Dolphin 3.5 and 3.5-367 are old versions of Dolphin that have
known issues and bugs, so don't report issues about them and test the
latest Dolphin version first.
Which versions of Dolphin did you test on?

4.0-3073

Does using an older version of Dolphin solve your issue? If yes, which
versions of Dolphin used to work?

Didn't test it on other versions.

What are your PC specifications? (including, but not limited to: Operating
System, CPU and GPU)

Windows 7 X64

AMD A8-4500M APU 1.9 GHZ

Raedon HD Graphics

Is there any other relevant information? (e.g. logs, screenshots,
configuration files)

No.

History

#1 Updated by jenlee1205 over 3 years ago

I found some relevant info. Volume Settings: Music 80 SFX 80

#2 Updated by kostamarino over 3 years ago

Does it run full speed for you? If it doesn't that is to be expected with all games in general, they need to run full speed to hear proper sound.

#3 Updated by jenlee1205 over 3 years ago

It runs on full speed on time trial and it's still loud there.

#4 Updated by kostamarino over 3 years ago

Oh sorry, i didn't read everything you wrote before answering, does lle audio fix the issue? Abnormal sound levels are a known issue still left with hle audio.

#5 Updated by jenlee1205 over 3 years ago

I would have tagged this as an HLE bug report if I could.

#6 Updated by jenlee1205 over 3 years ago

By the way the Namco logo is broken on HLE audio.

#7 Updated by kostamarino over 3 years ago

  • Category set to dsphle

#8 Updated by JMC4789 over 3 years ago

  • Status changed from New to Accepted

#9 Updated by JMC4789 9 months ago

#10 Updated by JMC4789 9 months ago

  • Status changed from Accepted to Fix pending

#11 Updated by JosJuice 9 months ago

  • Status changed from Fix pending to Fixed
  • Fixed in set to 5.0-3260

Also available in: Atom PDF