Project

General

Profile

Emulator Issues #777

r2759 hangs with every game/wad

Added by federelli almost 12 years ago.

Status:
Fixed
Priority:
Normal
Assignee:
-
% Done:

0%

Operating system:
N/A
Issue type:
Bug
Milestone:
Regression:
No
Relates to usability:
No
Relates to performance:
No
Easy:
No
Relates to maintainability:
No
Regression start:
Fixed in:

Description

What steps will reproduce the problem?
1. Start any game.
2.
3.

What is the expected output? What do you see instead?
Normal behaviour, instead it hangs a second after booting.

What version of the product are you using? On what operating system?
r2759 32b

Please provide any additional information below.

History

#1 Updated by federelli almost 12 years ago

So does r2758, r2747 is fine.

#2 Updated by bkchaw almost 12 years ago

sound is broken since r2756, disable sound and it will boots

#3 Updated by federelli almost 12 years ago

Selecting Null as output gives the same result.

On my reports, if i don't specify it on the report itself is because it happens with
any setting combo.

#4 Updated by bkchaw almost 12 years ago

disable throttle

#5 Updated by Autoran1 almost 12 years ago

This not an issue only the Sound Plugin Hangs, the emu is fine, get the earlier
version of DSP_HLE or uncheck all options in current

#6 Updated by AHeinerm almost 12 years ago

I had the same issue.
r2765 works fine. OpenAL backend crashes though.

#7 Updated by sl1nk3.s almost 12 years ago

  • Status changed from New to Fixed

Fixed since r2761.

#8 Updated by federelli almost 12 years ago

Many thanks, and i'm amazed to see work being done on the sound system. Kudos!

#9 Updated by federelli almost 12 years ago

r2780, nullsound still hangs.

#10 Updated by zantezuken almost 12 years ago

Nopes, can't reproduce that in r2780 because game doesn't want to start even lol

#11 Updated by nakeee almost 12 years ago

Fixed (again;)

Also available in: Atom PDF