Project

General

Profile

Emulator Issues #8078

Need For Speed Undercover Purple Square Issue & No music

Added by xTUNERZx about 5 years ago.

Status:
Invalid
Priority:
Normal
Assignee:
-
% Done:

0%

Operating system:
N/A
Issue type:
Bug
Milestone:
Regression:
No
Relates to usability:
No
Relates to performance:
No
Easy:
No
Relates to maintainability:
No
Regression start:
Fixed in:

Description

Need For Speed Undercover

If I try to launch the game it will keep on giving me this annoying purple square and I don't know how to remove it.

http://puu.sh/ehplf/c6bde70380.jpg

And the music won't play in the menu's nor in game

I expected the game to run smoothly with no problems like the other games I played on the emulator.

I tested this game on Dolphin 4.0 but it crashed all the time.
The one that worked was 3.5 but it gives me this annoying square and no sound from the game

GTX 770 Intel core i7 8GB Ram

History

#1 Updated by JosJuice about 5 years ago

Please test this on the newest development build (currently 4.0-4991).

#2 Updated by xTUNERZx about 5 years ago

It crashes

#3 Updated by kostamarino about 5 years ago

For the purple square try emulate format changes, don't know about the crash though.

#4 Updated by JMC4789 about 5 years ago

  • Status changed from New to Invalid

Make an issue about it crashing in newer builds; we don't support 3.5

#5 Updated by JMC4789 about 5 years ago

Also, fill out the issue report next time; the game ID and whatnot are important for us to be able to figure out what region you're talking about, etc.

#6 Updated by xTUNERZx about 5 years ago

Okay I got it working for the 4.0 version but it still gives me this purple square but the sound issue is fixed

Also available in: Atom PDF