Project

General

Profile

Emulator Issues #9966

Tow cable is invisible in Lego Star Wars II: The Original Trilogy

Added by carrotfear666 over 3 years ago. Updated over 2 years ago.

Status:
New
Priority:
Normal
Assignee:
-
% Done:

0%

Operating system:
N/A
Issue type:
Bug
Milestone:
Regression:
No
Relates to usability:
No
Relates to performance:
No
Easy:
No
Relates to maintainability:
No
Regression start:
Fixed in:

Description

Game Name?

Lego Star Wars II: The Original Trilogy

Game ID? (right click the game in the game list, properties, info tab)

GL7E64

MD5 Hash? (right click the game in the game list, properties, info tab, MD5 Hash: Compute)

12be79c1b0b1c16a8239cc428328b61d

What's the problem? Describe what went wrong.

The tow cable on the snow speeder is invisible in the Hoth flying level. The cable works fine, it's just invisible.

What steps will reproduce the problem?

I played the level as normal in OpenGL at native resolution. Anti aliasing was off. Anisotropic filtering was at x1.

Which versions of Dolphin did you test on? Does using an older version of Dolphin solve your issue? If yes, which versions of Dolphin used to work?

5.0-1480-x64

What are your PC specifications? (CPU, GPU, Operating System, more)

gtx 970, i5 processor, windows 7

Is there any other relevant information? (e.g. logs, screenshots,
configuration files)

[Anything else here]

GL7E64-6.png (416 KB) GL7E64-6.png carrotfear666, 12/18/2016 05:14 PM
5781

History

#2 Updated by Helios over 3 years ago

Does this happen in 5.0 stable?

#3 Updated by carrotfear666 over 3 years ago

No, it works fine in the stable version. I should note that in the dev build, the cable is invisible when the enemies use it as well.

#4 Updated by JosJuice over 2 years ago

Please bisect so that we know which build introduced the problem.

Also available in: Atom PDF