General

Profile

zenmanorg

Issues

Activity

01/27/2009

06:42 PM Emulator Emulator Issues #520: Problem with cheats in Super Smash Brothers Melee
Might also be related to Dual Core use; I use Dual Core off and on; I use it when it
seems to work, and don't when ...
06:27 PM Emulator Emulator Issues #520: Problem with cheats in Super Smash Brothers Melee
I have this issue occassionally with many Action Replay codes. It is not
consistently reproducible, and in somes c...

01/18/2009

05:55 PM Emulator Emulator Issues #455: Wii Tales of Symphonia having interesting graphical issues
Just for completeness: tested in r1919; no improvement in graphics without or
without graphic hacks used.

01/17/2009

02:36 PM Emulator Emulator Issues #455: Wii Tales of Symphonia having interesting graphical issues
I've tested Wii TOS:DNW in r1880; same graphical issues. No change. I did tried
the various graphic hack options ...
02:52 AM Emulator Emulator Issues #455: Wii Tales of Symphonia having interesting graphical issues
I've played the Gamecube ToS to the end in the emulator. I had very few if any
graphical issues (although I did ha...

01/16/2009

04:43 AM Emulator Emulator Issues #455: Wii Tales of Symphonia having interesting graphical issues
I will test with 1878 once someone creates a public build for it; I can't compile
myself. I'll keep an eye out for...

12/30/2008

08:10 PM Emulator Emulator Issues #455: Wii Tales of Symphonia having interesting graphical issues
Another update: tested in r1697 (Xtreme2damax build). No difference. Did try the
graphic hacks (safe texture, etc...
07:51 PM Emulator Emulator Issues #455: Wii Tales of Symphonia having interesting graphical issues
Sorry; forgot version: R1648
07:29 PM Emulator Emulator Issues #455 (Fixed): Wii Tales of Symphonia having interesting graphical issues
<b>What steps will reproduce the problem?</b>
1. Bring up ToS: DotNW
2. Go ingame
<b>3.</b>
<b>What is the expe...

12/16/2008

09:12 PM Emulator Emulator Issues #395: Strange "side-by-side configuration" error message
I installed the newest version of the C++ redistributable from MS (based on a
comment on the emu forums). This fix...

Also available in: Atom