General

Profile

scientificraver

Issues

Activity

05/14/2015

07:52 PM Emulator Emulator Issues #8516: Arc Rise Fantasia Cutscene Freeze
Fixed by having "Speed Up Disc Transfer Rate" checked but someone should set this as default in the RPJ.ini file.

05/11/2013

11:13 PM Emulator Emulator Issues #6281: Skyward Sword and Mario Galaxy 2 Crashing when changing to certain areas
Are there any plans to get the Zelda SS crash fix, discussed in issue 5682, implemented into master? OpenGL is just t...
11:04 PM Emulator Emulator Issues #6313 (Duplicate): Feature request: detect gamepad changes
A very nice to have feature would be live gamepad detection while Dolphin is running as currently implemented in snes...

04/17/2013

07:14 PM Emulator Emulator Issues #6209: ExiteTruck title screen ignores framelimit and runs at 180FPS
Problem is still there in 3.5-1251, enabling Progressive Scan does not fix it.

04/06/2013

01:20 AM Emulator Emulator Issues #6141: 1080 Avalanche sound runs at half speed but game runs at full speed
I seem to have the same problem with Zelda: SS Eldin Volcano Area. In my opinion this a Dolphin issue since it worked...

04/05/2013

06:36 PM Emulator Emulator Issues #6209 (Working as intended): ExiteTruck title screen ignores framelimit and runs at 180FPS
<b>Game Name?</b>
Exite Truck
<b>Game ID?</b>
REXP01
<b>What went wrong?</b>
Game runs at 180FPS and is too ...

04/02/2013

08:43 PM Emulator Emulator Issues #6141: 1080 Avalanche sound runs at half speed but game runs at full speed
Oh, I just wanted to avoid the new HLE as long as possible. The new synchronous audio does break all my Wii games and...
08:31 PM Emulator Emulator Issues #6141: 1080 Avalanche sound runs at half speed but game runs at full speed
But if kostamar was able to reproduce the error with a good dump before, I maybe can save that time. Nearly all my du...
08:23 PM Emulator Emulator Issues #6141: 1080 Avalanche sound runs at half speed but game runs at full speed
OpenAL also sounds slow (build 3.5-1124), next I will try to redump the image.
08:14 PM Emulator Emulator Issues #6141: 1080 Avalanche sound runs at half speed but game runs at full speed
Problem is still there in build 3.5-1124 (Xaudio2). Normally I'm not using OpenAL because it is slow and heavily crac...

Also available in: Atom