General

Profile

SuperDavid

  • Registered on: 11/15/2017
  • Last connection: 01/10/2020

Issues

Activity

01/10/2020

10:41 PM Emulator Emulator Issues #11947 (Accepted): DTM replays unable to handle Wii remotes reconnecting
**Game Name?**
Sonic & Sega All-Stars Racing
**Game ID?** (right click the game in the game list, Properties, I...

09/13/2019

08:42 AM Emulator Emulator Issues #11164: TMEM emulation regressions
I can get the FMV to play normally with software renderer, but not OpenGL, Vulkan or Direct3D 11.
08:26 AM Emulator Emulator Issues #11164: TMEM emulation regressions
It looks like some videos in Power Rangers Samurai also stopped working properly in 5.0-4703.

06/15/2019

11:41 PM Emulator Emulator Issues #11751: DTM replay recording to wrong controller port on netplay with reduced polling+GC adapter
It might not matter since it appears that replays work now, but I have an idea what the problem was. There is an extr...
05:44 AM Emulator Emulator Issues #11751: DTM replay recording to wrong controller port on netplay with reduced polling+GC adapter
Starting at version 5.0-10479, I haven't had a problem with a dtm playing back with the wrong controller order. It's ...

06/04/2019

12:45 AM Emulator Emulator Issues #11753: DTM replays made with GC adapter don't play back correctly
Great, thanks.
12:12 AM Emulator Emulator Issues #11753: DTM replays made with GC adapter don't play back correctly
Sorry, I always record from boot. I forgot to make a note of that.
12:08 AM Emulator Emulator Issues #11753: DTM replays made with GC adapter don't play back correctly
Playing back the replay on 5.0-10200 with the controller unplugged from the adapter is an exact match with playing it...

06/03/2019

11:57 PM Emulator Emulator Issues #11753: DTM replays made with GC adapter don't play back correctly
Actually, I'll need to more carefully compare it, but when I play it on 5.0-10200 with the controller unplugged, it s...
11:54 PM Emulator Emulator Issues #11753: DTM replays made with GC adapter don't play back correctly
This is the first time I heard of that bug, but I don't think that's the problem. With the replay "ddashtest 5.0-1041...

Also available in: Atom